Τα ... ξαναβρήκε με τον πατέρα της η χρυσή κληρονόμος;

Είναι γνωστό πως ο Τιερί Ρουσέλ ήταν αντίθετος με τον γάμο της κόρης του, Αθηνάς Ωνάση, με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Είναι, επίσης, γνωστό πως μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, οι δυο τους ήρθαν σε απόσταση και σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία. Ωστόσο, όπως ισχυρίζονται πολλοί, η Αθηνά Ωνάση δεν έβγαλε ποτέ από το πίσω μέρος του μυαλού της τα λόγια του πατέρα της για τον Αλβάρο: «Αυτός θα σε καταστρέψει», της είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, μετά τον οριστικό χωρισμό της «χρυσής» κληρονόμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έγινε το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης από τη μητριά της Αθηνάς, την Γκαμπι, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί της.

Εξάλλου, η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία με τη μητριά και τα αδέλφια της.Κάπως έτσι έγινε το πρώτο βήμα και ακολούθησε το δεύτερο, που ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην κόρη του. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Αθηνάς, τα λόγια του πατέρα της ήταν παρηγορητικά, χωρίς να της «χτυπήσει» λάθη του παρελθόντος.

Η συμπεριφορά του λέγεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση κι έτσι πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους.

Η Αθηνά Ωνάση «ξαναγύρισε» στην αγκαλιά του πατέρα της

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα