Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ του Παντελίδη

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες του κατεστραμμένου τζιπ μέσα στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Το πανάκριβο όχημα που οδηγούσε το μοιραίο πρωϊνό της 18ης Φεβρουαρίου ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης κατέληξε χθες το πρωί σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Βάρη, όπου θα γίνει ανταλλακτικά και παλιοσίδερα.

Η μεταφορά του αυτοκίνητου έγινε υπό άκρα μυστικότητα, την ώρα που η οικογένεια Παντελίδη και χιλιάδες θαυμαστές του προσπαθούν ακόμα να μάθουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Προσωπικά αντικείμενα

Η εικόνα από το εσωτερικό του προκαλεί ρίγη: Το διαλυμένο από τη φονική σύγκρουση τζιπ είναι γεμάτο με προσωπικά αντικείμενα του άτυχου τραγουδιστή. Μάλιστα, στη θέση του συνοδηγού υπάρχει ακόμη ένα cd με τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, που αναδείχθηκε μέσα από του YouTube και σάρωσε με τις επιτυχίες του στα χρόνια που ακολούθησαν. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν ένα σταυρουδάκι, που ενδέχεται να ανήκε στον ίδιο, εικόνες του αγίου Νικολάου, φυλαχτά και κομποσκοίνια, και ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον οποίο θαύμαζε.

Εξάλλου, κέρματα και το μπουκάλι με το άρωμά του βρέθηκαν πεταμένα στη θέση του οδηγού. Ενα ζευγάρι γυναικεία λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα τζιν μπουφάν βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και πιθανόν ανήκαν στη Φρόσω Κυριάκου - όλες οι πλευρές φέρεται ότι συμφωνούν πως καθόταν σε εκείνο το σημείο.

Στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο έχουν μείνει ακόμη κομμάτια από τις μπάρες και τα σίδερα που το διαπέρασαν κατά την πρόσκρουση, αλλά και τα ίχνη από τους τραυματισμούς των επιβατών του. Ειδικότερα, στους πλαϊνούς αερόσακους, που άνοιξαν και χτύπησαν τα σώματα των επιβαινόντων, οι οποίοι δεν φορούσαν ζώνες, υπάρχουν έντονα σημάδια από τη σφοδρή πρόσκρουση.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο έχουν εξεταστεί εξονυχιστικά τους τελευταίους μήνες σε μάντρα οχημάτων στη Γλυφάδα τόσο από τους πραγματογνώμονες της Αστυνομίας όσο και από τους πραγματογνώμονες που όρισαν οι οικογένειες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα