Ο πατέρας του Heath Ledger αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιού του

Πολύ προσωπικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου Heath Ledger, οκτώ χρόνια μετά το θάνατο του διάσημου και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.



Σύμφωνα με τον Kim Ledger και όσα είπε στη Daily Mail Australia, η αδελφή του Heath, Kate, είχε προειδοποιήσει το σταρ να μην πειραματίζεται με τα φάρμακά του, στην τελευταία της συζήτηση με εκείνον.

"Η τελευταία συζήτηση που είχε η Kate μαζί του ήταν αυτή η συζήτηση για τα φάρμακά του και τον είχε προειδοποιήσει, 'Δεν μπορείς να αναμειχνύεις φάρμακα για τα οποία δεν ξέρεις τίποτα'. Είπε 'Katie, Katie, θα είμαι μια χαρά!'. Αυτό ήταν η απάντηση ενός υπεροπτικού αγοριού. Είχε βάλει όλο του το σύστημα σε ύπνωση, πιστεύω", δήλωσε ο πατέρας του Ledger.



Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα μόλις 28 του χρόνια και σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή, «ο κύριος Heath Ledger πέθανε από οξεία δηλητηρίαση, που προκλήθηκε απ’ τον συνδυασμό των ουσιών οξυκωδόνη, υδροκωδόνη, διαζεπάμη, τεμαζεπάμη, αλπραζολάμη και δοξυλαμίνη. Έχουμε καταλήξει ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα και προέκυψε από την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων».



Από τη στιγμή του θανάτου του ηθοποιού έως και σήμερα, ο πατέρας του εργάζεται αδιάκοπα για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Ο πατέρας του Heath Ledger αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια του γιου του πριν πεθάνει

queen

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα