Ξύπνησε από το κώμα η Νανά Καραγιάννη. Τι λέει ο γιατρός της

Βγαίνει τις επόμενες ημέρες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Οι θεράποντες ιατροί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ενημέρωσαν τους δικούς της ανθρώπους πως η Νανά "ξύπνησε" από το κώμα. "Την 'ξυπνήσαμε' και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο 'Γεννηματάς'" ανέφεραν οι γιατροί.


Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούτρας, το βράδυ της Παρασκευής έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και η παρουσιάστρια πλέον αναπνέει μόνη της. Ο κ. Κούτρας επιμένει πως η κα. Καραγιάννη που παλεύει χρόνια με τη νευρική ανορεξία δεν υπέστη ποτέ "πολυρογανική ανεπάρκεια", όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ, αφού σε εκείνη την περίπτωση η κατάστασή της θα ήταν μη αναστρέψιμη.

"Επαναλαμβάνεται αυτός ο όρος από άτομα που προφανώς δεν γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει με κάποιους ειδικούς. Αυτή τη φορά δεν το διαψεύδω εγώ, αλλά η ίδια, που βγαίνει από τη ΜΕΘ".

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα