Πλήθος κόσμου για την γιορτή του Παντελή Παντελίδη

Εκατοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια με ευχές απελευθέρωσαν στον ουρανό οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι βρέθηκαν χθες ανήμερα της ονομαστικής εορτής του έξω από την καφετέρια και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένειά του στη Νέα Ιωνία.

Με την κίνηση αυτή θέλησαν να συμπαρασταθούν στο δράμα που ζουν όλο αυτό το διάστημα οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι αδυνατούν να συνέλθουν από τον πρόωρο χαμό του τραγουδιστή στο τροχαίο δυστύχημα του περασμένου Φεβρουαρίου. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο οποίος έγραψε: «Χρόνια πολλά, άρχοντα».

Από τις 19.30 συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αδικοχαμένου καλλιτέχνη άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο συνάντησης που είχαν ορίσει μέσω facebook τα μέλη της οικογένειας. Από τα ηχεία έπαιζαν όλες οι γνωστές επιτυχίες του Παντελή, με τον κόσμο δακρυσμένο να συμμετέχει είτε σιγοτραγουδώντας είτε φωνάζοντας «αθάνατος».

Οσο περνούσε η ώρα όλο και αυξανόταν ο αριθμός των ατόμων που ήθελαν να βρεθούν κοντά στην οικογένεια Παντελίδη, με αποτέλεσμα η οδός 28ης Οκτωβρίου να χρειαστεί να κλείσει αρκετές φορές. Πολλοί, βέβαια, ήταν και εκείνοι που επισκέπτονταν από νωρίς χθες το πρωί το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης για να αφήσουν λίγα λουλούδια ή να ανάψουν κεριά στον τάφο του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα