Νέο έρωτα βρήκε η Άμπερ Χερντ

Η διαδικασία διαζυγίου με τον Τζόνι Ντεπ δεν έχει ακόμη τελειώσει, αλλά η νεαρή 30χρονη σταρ πέταξε σε άλλη φωλιά. Αυτή τη φορά επέλεξε τον  Elon Musk, έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Η Αμπερ Χερντ βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής μετά τις καταγγελίες της ότι ο Τζόνι Ντεπ την κακοποιούσε. Είχε μάλιστα εμφανιστεί στο δικαστήριο με μώλωπες στο πρόσωπο και διεκδίκησε μέρος της περιουσίας του. Στο μάτι του κυκλώνα μετά τις κατηγορίες ότι έλεγε ψέμματα, η Χερντ εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένη, σχεδόν αγνώριστη, έχοντας χάσει 10 κιλά.

Ωστόσο, η τεξανή σταρ βρίσκεται σήμερα στην αγκαλιά του μεγιστάνα Elon Musk, ιδρυτή της Tesla, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ. Η Χερντ πέρασε, μάλιστα, το σαββατοκύριακο με τον επιχειρηματία σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Η περιουσία του Μασκ αποτιμάται σε 12 δις δολάρια, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Είναι 45 ετών και συνιδρυτής της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Κατάγεται από την Νότια Αφρική και έχει ένα κοινό τουλάχιστον με την Αμπερ Χερντ: μόλις πήρε διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

 

iefimerida

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα