Ο Κιμούλης απαντά στον Αμβρόσιο: Βρε αθεόφοβε, κλαίω!

Μέσω Facebook έρχεται η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο για την επίθεση στους Αιγιώτες που παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Πλούτος».

Γράφει στον λογαριασμό του ο ηθοποιός: «Θανάση, (συγνώμη για τον κοσμικό ενικό, αλλά μετά από μια τέτοια επιστολή, δεν αντέχει τίποτ’ άλλο) κατ΄αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω, που έκανες μία τόσο αντικειμενική θριαμβευτική παρουσίαση της παράστασής μας - τόσες φορές επαναλαμβάνεις (ορθώς) , πως "κατέκλυσαν" ένα θέατρο1000 θέσεων, 1200 θεατές!!!, οι οποίοι μάλιστα “εχάρησαν σφόδρα καταχειροκροτώντας την παράσταση" - ελπίζω βέβαια (αν και ανησυχώ λιγάκι) στο τέλος να μη μας ζητήσεις και ποσοστά για την προώθησή της, γιατί δεν τη χρειαζόμασταν σε τέτοια έκταση.

Στη συνέχεια, ειλικρινά, δεν περίμενα πως η παράστασή μας και εγώ θα ήμασταν η αιτία να συντομεύσεις την υποβολή της παραίτησής σου. Ευπρόσδεκτη πάντως.

Αυτό όμως, βρε αθεόφοβε, που με ξεπερνάει είναι το πού θες να μοιραστείς τον πόνο σου! Κλαίω!!! Είναι απ’ τις καλύτερες τρολιές που έχουν γραφτεί. Ακόμα γελάμε, Θανάση...».

kim1

Σημειώνεται πως σε ανοικτή επιστολή προς τους Αιγιώτες και τις Αιγιώτισσες, που παρακολούθησαν την Τρίτη το βράδυ, την παράσταση «Ο Πλούτος», στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι δεν περίμενε να χειροκροτήσουν «κάποιους ηθοποιούς, αριστερής κουλτούρας», οι οποίοι με χυδαίο τρόπο θα αναφέρονταν στο πρόσωπό του, εκφράζοντας παράλληλα και την πικρία του για τη δημοτική Αρχή. Επίσης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί νωρίτερα, ενώ έκλεινε την επιστολή του, έχοντας τη βεβαιότητα ότι όσοι πήγαν στην παράσταση δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Αιγίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα