Σε καταστολή στο νοσοκομείο η Νανά Καραγιάννη

Η δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι δίνει μάχη εδώ και χρόνια με την νευρική ανορεξία
Δύσκολες ώρες για την γνωστή δημοσιογράφο Νανά Καραγιάννη, η οποία λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Οι γιατροί την έθεσαν σε καταστολή, ενώ ψάχνουν κρεβάτι προκειμένου να την μεταφέρουν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι δίνει μάχη εδώ και χρόνια με την νευρική ανορεξία.

Ο αδερφός της, Φοίβος, ήταν αυτός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μίλησε στο star.gr και επιβεβαίωσε ότι η δημοσιογράφος βρίσκεται σε καταστολή, ενώ τα νεφρά και τα πνευμόνια της λειτουργούν μόνο με μηχανική υποστήριξη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μακάρι όλα να πάνε καλά, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση

Η Νανά Καραγιάννη βρέθηκε στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου το …Βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουνίου. Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει τότε για την μάχη της με την νευρική ανορεξία. Συγκλόνισε η αναφορά της στο γεγονός ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος της έδειξε ένα βίντεο για την νευρική ανορεξία, με τη Νανά Καραγιάννη να δακρύζει και να λέει: «Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει: «Στεναχωρούσα πολύ ανθρώπους που δεν ήθελα. Κάπου και αυτοί δικαιώθηκαν για την υπομονή τους. Αλλά δεν ήθελα να τους ταλαιπωρώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα