Θοδωρής Μαραντίνης: Το νέο επαγγελματικό βήμα έκπληξη! Βίντεο

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, λίγο πριν τον ημιτελικό του X Factor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tatiana Live. Ο αγαπημένος κριτής του talent show και frontman των Onirama μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα. Για νέο του τραγούδι και το νέο video clip με το δυναμικό συγκρότημα, για την Σίσσυ Χρηστίδου και την οικογένειά τους, για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, για τους Stereo Soul αλλά και για ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα που θα συζητηθεί!

Στις 12 Ιουλίου θα αναλάβει την παρουσίαση μουσικών βραβείων στην Κύπρο και είναι ενθουσιασμένος με αυτό! Θα δούμε τον ανατρεπτικό frontman σε έναν εντελώς καινούργιο ρόλο τον οποίο έχει “γευτεί” με έναν τρόπο μέσα από το X Factor.

Παράλληλα, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με τους Onirama σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Θοδωρής απολαμβάνει κάθε πράγμα που κάνει. Παρόλο που έχει πολύ έντονο καθημερινό πρόγραμμα ενόψει του τελικού της ερχόμενης Παρασκευής, συνεχίζει με αμείωτο κέφι να δίνει την ενέργειά του σε όλα και να ετοιμάζει και νέα πράγματα.

Ένα από αυτά είναι και το νέο video clip των Onirama για το τραγούδι "Μηδέν" που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε μία ξεχωριστή επανεκτέλεση.

Ο Θοδωρής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσφατο περιστατικό με τη Νωαίνα. Η νεαρή τραγουδίστρια έδειξε τα οπίσθιά της στον on camera, λίγο πριν αποχωρήσει, στο 8o live. "Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί αυτό που έκανε έκανε κακό στο δικό της προφίλ", υποστήριξει ο ίδιος χαρακτηρίζοντάς το ως "αψυχολόγητη ενέργεια". Ακόμα, αποκάλυψε ότι γνώριζε την νεαρή τραγουδίστρια και πριν το show του ΣΚΑΙ και είχε ενθουσαστεί με το ταλέντο της.

Για τον ίδιο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής συνάδελφοι και συνεργάτες του στο X Factor.
tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα