MAD VMA 2016: Οι δηλώσεις από τους αδερφούς του Παντελίδη μετά την βράβευση

Η πιο σημαντική και συνάμα συγκινητική στιγμή της βραδιάς στα χθεσινά MAD VMA, ήταν η βράβευση του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή πριν μερικούς μήνες.

Οι Μέλισσες, ερμήνευσαν προς τιμήν του, μία από τις τελευταίες του επιτυχίες, «Τα σχοινιά σου». Λίγο αργότερα στο backstage, ο  Χρήστος Μάστορας, δήλωσε: «Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα MAD Awards είναι ένα tribute σε έναν καλλιτέχνη, που άφησε το στίγμα του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί αυτός ο καλλιτέχνης κι εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε τη μνήμη του ζωντανή».

Το βραβείο παρέλαβαν τα αδέρφια του, Τριαντάφυλλος και Νίνο, μαζί με στενούς φίλους του τραγουδιστή. «Να’στε καλά, ευχαριστώ πολύ. Σημαίνει πολλά. Ο Παντελής είναι σαν να είναι εδώ πέρα. Νιώθουμε περήφανοι όλοιγια τον Παντελή. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Είναι δίπλα μας, θα είναι για πολλά χρόνια δίπλα μας και ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνουν όλοι», είπε από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Στη συνέχεια μίλησε και ο μικρότερος, Νίνο, ο οποίος τόνισε: «Έχουμε περάσει πάρα πολλά. Μας έχει στηρίξει, τον έχουμε στηρίξει. Πάντα του κρατάγαν αυτού κακία. Δεν έχει κρατήσει ποτέ σε κανέναν κακία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα