Ο Ανδρέας Λέοντας από το X Factor μιλά για τα προσωπικά του!

Για όσα συμβαίνουν στη σκηνή του «X Factor», αλλά και στην προσωπική του ζωή, μιλά ο Ανδρέας Λέοντας, ο νεαρός Κύπριος που κατά πολλούς θεωρείται φαβορί!

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι αυστηρός! Πολύ! Αλλά μόνο όταν πρέπει. Γενικά, είναι πολύ καλός, με συμβουλεύει και με νουθετεί. Αλλά όταν πρέπει, κάνει παρατηρήσεις. Μου λέει να προσέχω τις καταλήξεις μου, τα γυρίσματά μου… Ό,τι λέει το λέει για το καλό μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πάντα δίπλα μου. Πάντα μου λέει “δείξε πόσο Λέοντας είσαι! Δείξε πόσο Λέοντας είσαι”. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα», λέει, στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, ο τραγουδιστής και τονίζει πως δεν θα επέλεγε κάποιον άλλον από τους κριτές.

Παράλληλα, ο Ανδρέας δεν κρύβει ότι οι «μετοχές» του στις κοπέλες έχουν ανέβει λόγω της συμμετοχής του στο talent show και υποστηρίζει πως ο άνδρας πρέπει να κάνει πάντα το πρώτο βήμα.

«Έχω ερωτευτεί. Κι ευτυχώς κράτησε», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο 20χρονος τραγουδιστής και αποκαλύπτει τι συμβαίνει στα προσωπικά του: «κάποιες συγκυρίες έφταιγαν κι έτσι θέλησα να μείνω μόνος μου, κάτι που θέλησε κι εκείνη για τον εαυτό της. Δεν είναι ότι της έκανα κάτι, ούτε εκείνη σε μένα».

Όσο για τον τύπο της γυναίκα που του αρέσει;

«Δεν έχω! Δεν είναι ότι προτιμώ τις μελαχρινές από τις ξανθές ή τις αδύνατες από τις πιο παχουλές. Εγώ ερωτεύομαι κεραυνοβόλα. Όταν δω μια κοπέλα και μου αρέσει πραγματικά, τότε θα πω μέσα μου “αυτή είναι!”. Κι όταν έρθει η ώρα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, θέλω να γνωρίσω μια τέτοια κοπέλα. Η οικογένεια με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Στη σωστή στιγμή όμως…», απαντά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα