Σάλος με τον μυστικό γάμο της Heard με άλλη γυναίκα πριν τον Depp!

Δεν λέει να ξεσπάσει ο σάλος που προκάλεσε η είδηση του διαζυγίου του διάσημου ηθοποιού Johnny Depp με την ηθοποιό και μοντέλο Amber Heard.

Και ενώ πλήθος δημοσιευμάτων ασχολούνται με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες στις Αρχές της 30χρονης Amber που κάνει λόγο για άγριο ξυλοδαρμό (της ίδιας αι του σκύλου της) αό τον Johnny και ενώ άλλοι μιλούν για ωμό εκβιασμό της Amber με στόχο την τεράστια περιουσία του γνωστού ηθοποιού, τώρα αποκαλύπτεται πως ένας πρώην δεσμός της Amber ήταν πιο επίσημος από όσο φανταζόμασταν.
Πριν γνωρίσει και μετά παντρευτεί το 2014, τον Johnny, η Amber ήδη από τo 2008 διατηρούσε δεσμό με την φωτογράφο  Amber Van Ree και ενώ τότε ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν ήταν νόμιμος στις ΗΠΑ και στην πολιτεία της Καλιφόρνια, τώρα προκύπτει πως οι δυο τους είχαν κάνει ένα γάμο, αισθάνονταν παντρεμένες και μάλιστα η Amber είχε υποβάλει επίσημη αίτηση και άλλαξε το όνομά της σε Amber Van Ree και στην αίτηση έγραφε πως η αιτία είναι η "domestic partnership" (σύντροφος στο πλαίσιο ελεύθερης σχέσης συμβίωσης). Παράηλα πηγή αναφέρει πως το 2011 οι δυο τους έκαναν και κανονικό γάμο στη Νέα Υόρκη (εκεί τότε ήδη υπήρχαν τα σύμφωνα συμβίωσης) αλλά δεν προχώρησαν νομικα τη διαδικασία για να τον κάνουν επίσημο.


παντως την Κυριακή ο Τζόνι Ντεπ, εν μέσω θύελλας περί κακοποίησης της πρώην συζύγου του από τον ίδιο, ο γνωστός ηθοποιος ανέβηκε στη σκηνή με την μπάντα του Hollywood Vampires. Η τουρνέ του Ντεπ έκανε στάση στη Γερμανία. Δείτε σχετικό απόσπασμα.


sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα