Θύμα διαδικτυακής απάτης η Καίτη Γαρμπή. Έτοιμη για μηνύσεις

Ετοιμη για μηνύσεις είναι η Καίτη Γαρμπή μετά τη διαδικτυακή απάτη εις βάρος της από εταιρία πώλησης σπρέι αδυνατίσματος. Το ιντερνετικό «κατάστημα» που διαφημίζει την «πραμάτεια» του εις... το όνομα της ανυποψίαστης Ελληνίδας τραγουδίστριας προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της.

Με τον τρανταχτό τίτλο «Δεν θα πιστέψετε τι κρατούσε μυστικό η Καίτη Γαρμπή», η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ως βιτρίνα τη φωτογραφία της ερμηνεύτριας, ενώ στο άρθρο της δημοσιεύει συνέντευξη της περσινής εκπροσώπου της Ρωσίας στη Γιουροβίζιον Πολίνα Γκαγκάρινα, η οποία ισχυρίζεται ότι με αυτόν τον τρόπο έχασε 40 κιλά.

Η Γαρμπή επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, ζητώντας του να κινηθεί ακόμα και νομικά, αν καταστεί αναγκαίο, ώστε να σταματήσει ο «διασυρμός της» στο διαδίκτυο για το προϊόν αμφιβόλου ποιότητος, που ίσως κρύβει κινδύνους για τη δημόσια υγεία. «Δεν μπορεί αυθαίρετα να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι και ψευδέστατο. Η εταιρία, όπως ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου, τον διαβεβαίωσε πως θα αποσύρει άμεσα τη διαφήμιση. Στην αντίθετη περίπτωση, θα κινηθούμε νομικά και θα καταφύγουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» λέει στην «Espresso» η τραγουδίστρια.

Και άλλες περιπτώσεις

Θύματα αντίστοιχης απάτης έπεσαν στο παρελθόν η Φαίη Σκορδά, η Ελενα Παπαρίζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Ράνια Θρασκιά, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες, όταν διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούνταν εν αγνοία τους το όνομα και οι φωτογραφίες τους, κατέφυγαν στις Αρχές. Η υπόθεση τότε αποδείχτηκε αρκετά σοβαρή, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η Δίωξη είχε ήδη δεχτεί καταγγελίες ατόμων που δοκίμασαν το σκεύασμα και παρουσίασαν παρενέργειες! Μάλιστα, δύο από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα