Αποκαλύψεις - σοκ! Είχε κι άλλον γιο η Αλίκη;

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον άνδρα που υποστηρίζει ότι είναι βιολογικός αδελφός του

Πριν από μερικά χρόνια είχαμε διαβάσει σε αμφισβητούμενη βιογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη ότι η ηθοποιός είχε μείνει έγκυος από τον Κωνσταντίνο και έχασε τον καρπό του έρωτά τους στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα το... φάντασμα ενός άλλου «άγνωστου παιδιού» της «εθνικής σταρ» ξαναχτύπησε και, μάλιστα, διά στόματος του βιολογικού γιου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος δήλωσε ότι μίλησε με κάποιον άντρα, ο οποίος μένει στο εξωτερικό και ισχυρίζεται ότι είναι αδελφός του.

Η αλήθεια είναι ότι ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά», στο υποτιθέμενο «άγνωστο παιδί» της μητέρας του με μεγάλη επιφύλαξη, καθώς, όπως τόνισε με νόημα, μάλλον αργοπόρησε για να κάνει αισθητή την ύπαρξή του. «Εχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου και με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί άφησε να περάσουν τόσα χρόνια για να εμφανιστεί. Μου κάνει κάτι σαν επετειακός αδελφός» είπε και πρόσθεσε ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο και του συστήθηκε με το ονοματεπώνυμό του, λέγοντάς του ότι κάποια στιγμή θα έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθούν.

Πάντως, όσοι γνωρίζονταν με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη υποστηρίζουν ότι δυσκολεύτηκε πολύ στο να φέρει στον κόσμο τον Γιάννη της (κάτι που επιβεβαίωσε και ο γιος της στη συνέντευξή του) και μάλιστα μέχρι τάμα στην Παναγία είχε κάνει για να μπορέσει να μείνει έγκυος, το οποίο εκπλήρωσε κιόλας. Οσο για τον άγνωστο «γιο» της, οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της ισχυρίζονται ότι συμβαίνει τόσο σε Ελληνες όσο και σε ξένους καλλιτέχνες μετά τον θάνατό τους να εμφανίζονται κάποιοι και κάποιες και να λένε ότι είναι παιδιά τους. Πλέον, αυτό δεν συμβαίνει συχνά, καθώς υπάρχει η εξέταση DNA, η οποία αποκαλύπτει τα πάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με αυτή τη μέθοδο, λοιπόν, θα μπορούσε να εξακριβώσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τι ακριβώς συμβαίνει με τον άντρα που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επικοινώνησε μαζί του. Εκτός αν πρόκειται για επικοινωνία με το... υπερπέραν!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα