Το ροζ ημερολόγιό του κάνει βιβλίο γνωστός τραγουδιστής!

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει στη showbiz μετά την απόφαση του Σαράντη Κρεμιζάκη να κάνει βιβλίο το καυτό ερωτικό ημερολόγιό του.

Πρόκειται για τον γιο του πρώτου ντράμερ των θρυλικών Olympians (προτού το γκρουπ γίνει γνωστό) Μάνου Κρεμιζάκη, ο οποίος, πριν από μερικούς μήνες, αποκάλυψε στην «Espressoš» ότι υπέβαλε τον εαυτό του σε αλλεπάλληλες επίπονες επεμβάσεις, κάνοντας ενέσεις και λαμβάνοντας αφρικανικές ορμόνες (!) για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ. Αποφασισμένος, λοιπόν, να δημιουργήσει ντόρο και να... ξεσκεπάσει το μεγάλο κρεβάτι της Αθήνας, ο 30χρονος περφόρμερ μάς παραχώρησε μερικές hot ερωτικές ιστορίες από το επικείμενο βιβλίο του, με πρωταγωνίστριες γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, πρώην βουλευτίνα, πασίγνωστη παίκτρια του «Fame Story 1», αλλά και μια γνωστή τηλεπερσόνα, που σήμερα είναι παντρεμένη με αθλητή.

Καταγράφει με λεπτομέρειες κολασμένες νύχτες με γνωστούς ποδοσφαιριστές, ποτά, ναρκωτικά και ιερόδουλες, ενώ σε άλλο κεφάλαιο προκαλεί ενδιαφέρον το επίμονο φλερτ που δέχτηκε από διάσημο σχεδιαστή μόδας, ο οποίος έχει κατάστημα στη Μύκονο. «Κάθε φορά που έκανα κάτι ερωτικό, το σημείωνα στην ατζέντα μου. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ξεπέρασα τις 200 σελίδες κι έτσι μου ήρθε η ιδέα για ένα βιβλίο-σκάνδαλο που, θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι με τον τίτλο “Ωρίμασα από τους έρωτες της showbiz”» μας αποκαλύπτει με ενθουσιασμό ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίστηκε σε συναυλία του Boy George στο Λονδίνο.

Τα χειρόγραφα έχουν ήδη κατατεθεί σε συμβολαιογράφο, είναι 200 σελίδες και ήδη πέντε εκδοτικοί οίκοι βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση μέσα στο φθινόπωρο.

espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα