Κώστας Κόκλας: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη,  πήρε, σήμερα, το μεσημέρι ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας. Στο πλευρό του ήταν η αδερφή του Αλίκη, αλλά και στενοί φίλοι και συνεργάτες. Ο ηθοποιός, είχε καλή διάθεση κατά την έξοδο του και μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, δηλώνοντας πως αισθάνεται αρκετά καλά και πως ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα, όπως είπε, σήμερα κιόλας θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Αθήνα. 

«Να ‘στε καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Eντάξει όλα πήγαν καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν ημέρες ξεκούρασης. Έτυχε να είναι και μετά από όλη τη χειμωνιάτικη σεζόν αυτό. Εντάξει από δω και πέρα έχω ξεκούραση με δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Κώστας Κόκλας στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε: «Ήταν κάτι ξαφνικό. Ευτυχώς ήταν πάρα πολύ κοντά (οι συνεργάτες μου), ήταν κάτι που πέρασε κι ευτυχώς είναι όλα καλά».
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση. Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»,Γιάννης Τσούνος,είχε μιλήσει στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού.

«Ο ηθοποιός ήρθε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως αντιμετωπίστηκε η κατάστασή του με αγγειοπλαστική και στεντ. Η ψυχολογία του μετά το χειρουργείο είναι πολύ καλή», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ.Τσούνος.

protothema

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα