Τραγικές στιγμές για την Άνιστον. Έχασε τη μητέρα της

Με μεγάλη λύπη ο αδερφός μου Τζον και εγώ ανακοινώνουμε το θάνατο της μητέρα μας, Νάνσυ Ντόου. Ήταν 79 ετών και έφυγε ήσυχα μετά από μακροχρόνια ασθένεια έχοντας στο πλευρό της τη οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και το πένθος  μας

Τραγικές στιγμές ζει η γνωστή ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον και ο αδερφός της Τζόν καθότι όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες η μητέρα της Νάνσυ Ντόου έφυγε από τη ζωή.

«Με μεγάλη λύπη ο αδερφός μου Τζον και εγώ ανακοινώνουμε το θάνατο της μητέρα μας, Νάνσυ Ντόου. Ήταν 79 ετών και έφυγε ήσυχα μετά από μακροχρόνια ασθένεια έχοντας στο πλευρό της τη οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και το πένθος  μας» ανέφερε με ανακοίνωσή της η Άνιστον στο περιοδικό People.

Αν και η Άνιστον είχε αποξενωθεί από τη μητέρα της εδώ και πολλά χρόνια όπως αναφέρει το «In Touch Weekly», την περασμένη εβδομάδα η ηθοποιός είχε επισκεφτεί τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια.

Η σχέση των δυο γυναικών χειροτέρεψε πριν από χρόνια όταν η Ντάου έγραψε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα