Game of Thrones: Η Emilia Clarke έκανε το κοτόπουλο για να πάρει το ρόλο της Khaleesi

Ο χαρακτήρας που ερμηνεύει η Emilia Clarke, ως δρακομάνα Khaleesi, έχει τεράστια απήχηση στο κοινό. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί την σκληρή «βασίλισσα» να χορεύει σαν ένα … κοτόπουλο!

Συγκεκριμένα, η Emilia Clarke, αποκάλυψε σε συνέντευξη της, στο variety.com πως κατά την διάρκεια της audition, ήθελε να πάρει τόσο πολύ το ρόλο που στην προσπάθεια της αυτή, κουνήθηκε στο ρυθμό του “funky chicken”! Η ίδια σχολίασε οτι δεν το “έχει” ιδιαίτερα με το χορό και πως το funky chicken ήταν η μόνη χορευτική φιγούρα που ήξερε!

Ήταν τόσο πορωμένη στην ιδέα ότι θα παίξει σ’ αυτή τη σειρά, που για να σιγουρέψει τη συμμετοχή της, ζητούσε από τους παραγωγούς να τη δοκιμάσουν σε περισσότερα πράγματα.

Αν και θα περίμενε κανείς οι παραγωγοί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, αφού ένας ηθοποιός οφείλει να χορεύει αρκετά καλά, στην προκειμένη περίπτωση ικανοποιήθηκαν με ένα … παιδικό χορό!

Η Βρετανίδα καλλονή, άγνωστη πριν το Game of Thrones στο κοινό, δεν είχε στο βιογραφικό της τίποτα παραπάνω από μια μικρή συμμετοχή σε ένα σίριαλ, στη χώρα της.

H τύχη της όμως την ευνόησε και το ταλέντο της αναγνωρίστηκε και εξαπλώθηκε πέρα από τα σύνορα της Μ. Βρετανίας καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει και ένα βραβείο Emmy!

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη στον Jay Duplass.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα