Βρέθηκαν ίχνη αναλγητικού στον οργανισμό του Prince

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή Prince, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως στα τέλη Απριλίου, αποκάλυψε ότι στον οργανισμό του υπήρχαν ίχνη του αναλγητικού Percocet, έγραψε η εφημερίδα Minneapolis Star Tribune και μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KSTP-TV σήμερα, επικαλούμενα πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες.

Ο αριθμός επίσης των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα του ήταν πολύ χαμηλός, σε επικίνδυνα επίπεδα, μια ένδειξη ότι ήταν άρρωστος, επισήμανε το KSTP-TV, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους των δυνάμεων επιβολής του νόμου, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.

Μία εκπρόσωπος τύπου του γραφείου του ιατροδικαστή, που διεξήγαγε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Prince απέφυγε να επιβεβαίωσει τις πληροφορίες των αμερικανικών μμε.

Τα αίτια θανάτου του θρυλικού καλλιτέχνη παραμένουν έως σήμερα αδιευκρίνιστα. Χθες οι ομοσπονδιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις έρευνες για τον θάνατό του.

Επίσης χθες, ένας δικηγόρος που αντιπροσωπεύει έναν γιατρό από την Καλιφόρνια που είναι ειδικευμένος σε ουσίες που προκαλούν εθισμό είπε ότι οι εκπρόσωποι του Prince ήλθαν σε επικοινωνία με τον γιατρό το βράδυ πριν από τον θάνατό του, προσθέτοντας ότι ο γιατρός σχεδίαζε να επισκεφθεί τον Prince για μια «αποστολή διάσωσης».

Ο 57χρονος Prince εντοπίστηκε νεκρός την 21η Απριλίου στο συγκρότημά του στα προάστια της Μινεάπολης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα