Γιάννης Βαρδής: Τι απαντά στις καταγγελίες της χήρας του πατέρα του

Η διαμάχη της χήρας του Αντώνη Βαρδή με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ, και η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυσης εναντίον τους προβλήθηκε σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Τatiana live» και ο Γιάννης Βαρδής έδωσε τη δική του απάντηση για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο.

Από το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του στην Παιανία, από το οποίο έφυγε η σύζυγος του πατέρα του, μίλησε καταθέτοντας τη δική του εκδοχή στους ισχυρισμούς της Φιλοθέης Μωβ.

«Μου είναι αδιάφορο εντελώς. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά που ακούστηκαν. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Έχω διαφορετική παιδεία. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως η Φιλοθέη Μωβ έχει πάρει όλα τα πράγματα από την οικία της οικογένειας:«Δε νομίζω ότι έχει τίποτα, νομίζω πως έχουμε συνεννοηθεί εδώ και μήνες και έχει πάρει όλα τα πράγματά της. Νομίζω πως το δήλωσε κιόλας. Έχουμε βρεθεί πέντε φορές νομίζω. Κάτι τέτοιο». Νωρίτερα, στο protothema.gr έκανε δηλώσεις για την κόντρα της οικογένειας και ο αδερφός του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, Άκης Δείξιμος

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα