Σάλο προκάλεσε ο Λαζόπουλος: Έδεσε τα μάτια για να παραστήσει τον τυφλό

Δεν λέει να κοπάσει ο απόηχος από την πρόσφατη πρωτοβουλία του Λάκη Λαζόπουλου στην Ελασσόνα για τα ΑμΕΑ, ως αντιστάθμισμα όσων είχε πει για τον Βόλφανγκ Σοϊμπλε, ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις των ατόμων με αναπηρία.

Όπως αναφέρει ο kosmolarissa, τα βέλη αυτή η φορά προήλθαν από τον δημοσιογράφο Χρήστο Τσαντήλα, συμμαθητή του Λαζόπουλου στο 1ο γυμνάσιο Λάρισας,  ο οποίος, με αφορμή την απόπειρα του Λαρισαίου ηθοποιού να μιμηθεί τους τυφλούς, γράφει στο Facebook:

"Δεν ξέρω ποιανού πρωτοβουλία είναι αυτή η βλακεία αλλά αν τους έβλεπαν οι...τυφλοί σίγουρα θα γελούσαν. Διότι μόνο συμπαράσταση και συμπόνοια δεν εκφράζεις έτσι στους αναπήρους αυτούς. Θέλεις να κάνεις κάτι να πιάσει; Κλείσε, για ένα 24ωρο μόνο, τα μάτια ενός υπουργού και πέστου να κάνει εντελώς μόνος τα εξής:

Να ξυριστεί, να φορέσει τις ίδιες κάλτσες, να δέσει και να διαλέξει σωστά τη γραβάτα, να βρει το ανάλογο κοστούμι και το πουκάμισο, να κάνει τον καφέ του, να μπει μόνος στην τουαλέτα, να χτενιστεί και να βγει στην πόρτα να πιαστεί από συνοδό για περπάτημα. Συνήθως και για εργασία...

Αν τα καταφέρει ο υπουργός πεστου ότι πράγματι είναι άξιος που έκοψε τα επιδόματα από τους βαριά αναπήρους. Όλα τα παραπάνω να τα κάνει 60 χρόνια Λάκη. Και να πεις στην εκπομπή σου ότι το επίδομα ανικανότητας οι Ανάπηροι το χαρίζουν στην κυβέρνηση και τους υπουργούς της...

Χρ. Τσαντηλας πρώην συμμαθητής του 1ου Λάρισας"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα