Ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη. Την Παρασκευή η κηδεία του

Ο 46χρονος μίμος και make up artist βρέθηκε νεκρός (από την Αστυνομία) στο διαμέρισμά του

«Ο κόσμος όλος θα ήταν ασπρόμαυρος χωρίς εμένα» τραγουδούσε ο Γιάννης Αγγελάκης, σκορπίζοντας το κέφι στο κοινό, που τον αποθέωνε σε κάθε εμφάνισή του.

Οι μουσικές, τα χαμόγελα, τα αστεία, οι μιμήσεις, τα χειροκροτήματα και τα γέλια σίγησαν ξαφνικά ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου τον θάνατο του πολυτάλαντου μακιγιέρ, κομμωτή και σόουμαν.

Η τραγική είδηση σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο και λόγω του τρόπου που ο 46χρονος ταλαντούχος μίμος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από την Αστυνομία.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο σόουμαν «έφυγε» από ανακοπή, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να ρίξει φως στον αναπάντεχο χαμό του. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, που δεν έδειξαν τίποτα το ανησυχητικό.

Απαρηγόρητη η οικογένεια από τον ξαφνικό χαμό του, καταπτοημένη και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Η ηθοποιός βρισκόταν σε εντατικές πρόβες με τον Γιάννη Αγγελάκη στην παράσταση «Redskoufitsa», που θα παρουσίαζαν την Παρασκευή 13 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας. Το παραμύθι τους, όμως, δεν είχε happy end.

Η καριέρα του ως make up artist άρχισε δίπλα στην Αννα Βίσση και το πελατολόγιο των διασημοτήτων που τον εμπιστεύονταν μεγάλωνε συνεχώς με ονόματα όπως της Ρούλας Κορομηλά, της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της Ναταλίας Γερμανού. Το 1999 το υποκριτικό ταλέντο του αναδείχθηκε στην ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά», και μάλιστα ο Γιάννης προτάθηκε για βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στο σίριαλ «Αδελφές ψυχές», ενώ το 2006 έγινε συμπαρουσιαστής της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή «Super Star».

Το ταλέντο του Γιάννη Αγγελάκη ήταν πολυποίκιλο. Τελειομανής, έφτιαχνε τα κοστούμια μόνος του, έραβε τις παγέτες και χτένιζε ο ίδιος τις περούκες των γυναικών που μιμούνταν on stage, όπως οι Μέριλιν Μονρό, Αντέλ, Σοφία Βόσσου και Μαρινέλλα.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 2 παρά τέταρτο το μεσημέρι από το νεκροταφείο του Ζωγράφου και, σύμφωνα πληροφορίες, η αδελφή του ζήτησε αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα