Γνωστός τραγουδιστής: Εχει τύχει στο παρελθόν να είμαι το τρίτο πρόσωπο! Βίντεο

Λίγο πριν τη συναυλία των Onirama στο Λονδίνο, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και στο Πρωινό χωρίς φόβο, αλλά από ότι φαίνεται με πολύ πάθος, μιας και στην μίνι «ανάκριση» του στον ...Καθρεφτη ο frontman του συγκροτήματος δήλωσε πως στην Ελλάδα τη φαντασίωση του την πραγματοποίησε, πως το σεξ σε σχέση με τον ύπνο και το φαγητό μπαίνει πρώτο στην ιεραρχία, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση εν γνώση του και παραπάνω από μία φορές...

«Στην Ελλάδα τη φαντασίωση μου την κατέκτησα, οπότε θα πρέπει να επεκταθώ στο εξωτερικό... η Αντριάνα Λίμα.»

«Με έχει φέρε σε δύσκολη θέση και θαυμάστρια και θαυμαστής. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν στα πλαίσια του χιούμορ που τείνει να είναι κάπως γλυκό. Όταν πέρασε τη “γραμμή” αναγκάστηκα και εγώ να περάσω τη γραμμή και να το φέρω πάλι σε τάξη.»

«Σεξ, ύπνος, φαγητό»... κατά σειρά προτεραιότητας.

«Έχω κάνει one night stand.»

«Έχω ψάξει κινητό, ευτυχώς, δεν είχε τίποτα.»

«Έχει τύχει στο παρελθόν να είμαι το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, 2 – 3 φορές. Σε μία περίπτωση ήταν ότι μπορεί να χώριζε, στις άλλες ήταν... cool.»

Τέλος, ο κριτής του Χ Factor μίλησε για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και ξεχώρισε εκείνη με την Έλενα Παπαρίζου...«Με την Έλενα Παπαρίζου έχουμε περάσει πάρα πάρα πολύ ωραία. Αρνητική συνεργασία δεν έχω, αλλά νομίζω ότι με τα «μεγάλα» ονόματα ποτέ δεν περνάς πολύ καλά. Γιατί όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν κάποιες ανασφάλειες, έχουν ανθρώπους γύρω τους που σκέφτονται πιο στενόμυαλα και δεν βλέπουν το πιο ευρύ φάσμα. Δεν είναι πάντα πολύ ευχάριστο, ιδίως για ένα γκρουπ που είμαστε πιο χαλαροί, πιο κεφάτοι και ακομπλεξάριστοι.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα