Σμαράγδα Καρύδη: Τι λέει για τη ζωή της με τον Θοδωρή Αθερίδη

H Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της. «Όλοι υποδυόμαστε ρόλους στη ζωή μας. Δεν είμαι όμως ψεύτικη ως άνθρωπος. Μικρά ψέματα μπορεί να πω καμιά φορά, αλλά δεν είμαι υποκρίτρια», αποκαλύπτει η Σμαράγδα Καρύδη, μιλώντας στο Celebrity.

«Δεν υπήρξε φορά που να θέλω κάποιον κι εκείνος να μην με θέλει. Άλλωστε, δεν βρίσκω γοητευτικό κάποιον που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμένα», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά, αφήνοντας ένα χαμόγελο, αφού τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Θοδωρή Αθερίδη.

Πώς είναι η ζωή σου αυτό το διάστημα;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Λέω “Δόξα τω Θεώ” πολύ συχνά. Είμαι υγιής, έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, έχω δουλειά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες, κοινές για όλους μας, αλλά προσπαθώ να βρίσκω λύσεις»

Όταν είσαι ερωτευμένη, δίνεσαι ολοκληρωτικά;

«Δεν νομίζω ότι κρατάω πράγματα, πισινές που λένε, απλώς δεν θέλω να πέφτω στα πατώματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να νιώσω έτσι».

Έχουν υπάρξει φορές που φέρθηκες σκληρά;

«Έχω μετανιώσει για κάποιες κουβέντες που είπα και δεν ήμουν πολύ προσεχτική ώστε να μην τις πω... Έχω ζητήσει βέβαια, συγγνώμη. Ζητάω συγγνώμη γενικά».

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα