Πέτρος Γαϊτάνος: Θαυμάστρια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από το σπίτι μου!

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, φωτογραφίζεται και μιλάει σε περιοδικό για την πολιτική που βαριέται, τους αντίχριστους που τον σατιρίζουν, εκείνους που βλέπουν θαύματα από χαζομάρα και για τη θαυμάστρια που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην πόρτα του. Διαβάστε όσα δήλωσε στο Down Town ο γνωστός ερμηνευτής:

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που σας έχει συμβεί;

Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα. Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα.

Τι έλεγε το σημείωμα;

Ότι «Φταις εσύ που αυτοκτονώ», ότι «Δεν με αγάπησες ποτέ» κ.λπ.

Πρόσφατα, οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν χιούμορ με μία συνέντευξή σας. Είδατε το βίντεο;

Δεν έχω ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει να τα δω αυτά. Όλα αυτά είναι γύρω από το κακό. Λείπει το αγαθό.

Δεν τα βλέπετε ως μια πλάκα;



Η πλάκα πολλές φορές είναι ο πολύ πονηρός τρόπος για να περάσει το πονηρό. Δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά και οι άγιοι της Εκκλησίας μας. Αυτό είναι μια πτωτική αμαρτωλή κατάσταση, την οποία κάποιοι άνθρωποι δικαιολογούν χαριεντιζόμενοι γύρω από τη διάθεσή τους να μην ενταχθούν στο αγαθό. Το γέλιο προκύπτει γελοιοποιώντας έναν άνθρωπο που μιλάει για τον Θεό; Ή που μπορεί να κάνει τη δουλειά του τραγουδώντας; Παίρνεις έναν διάσημο άνθρωπο και τον γελοιοποιείς; Από πότε η κοροϊδία και η γελοιοποίηση είναι κάτι καλό; Παρεμπιπτόντως, όμως, με τους φίλους μου κάνω πάρα πολύ χαβαλέ και πολλή πλάκα. Όμως όταν αυτό γίνεται δημοσίως και με πολύ πρόστυχο τρόπο, δεν συμφωνώ. Όσα, βεβαίως, έχω υπόψη μου, γιατί δεν έχω δει όλα τα στιγμιότυπα και δεν με ενδιαφέρουν. Πέρα από αυτό, θα δείτε ότι σχεδόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι κάνουν σάτιρα είναι αντίχριστοι. Είναι άθεοι. Δεν είναι υπέρ του Χριστού, είναι υπέρ του πονηρού.
protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα