Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο πατέρας της Πάολα

Δύσκολες ώρες περνάει η Πάολα, καθώς χθες το πρωί «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας Αλέξανδρος Καραμήτσιος. Ο 55χρονος, ο οποίος υπήρξε και εκείνος τραγουδιστής, έδωσε σκληρή, αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Η τραγουδίστρια τελειώνοντας το πρόγραμμά της από το Teatro, όπου εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μετέβη κατευθείαν στην κλινική, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην της σύζυγο και «δεξί χέρι» της Φώτη Ζογγλοπίτη, την κόρη της Παολίνα αλλά και τη μητέρα της Ιρίνα. Ωστόσο, εκείνος δεν άντεξε και στις 7.30 «κατέληξε». Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15.00, στη Συκιά Χαλκιδικής, στον τόπο καταγωγής και διαμονής της οικογένειας Καραμήτσιου.

Από εκεί ξεκίνησε την καριέρα της η Πάολα, τραγουδώντας από την ηλικία των τεσσάρων ετών στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσαν οι γονείς της στην περιοχή, προτού το κλείσουν και εκμεταλλευτούν τουριστικά το οικόπεδο. Ο Αλέξανδρος και η Ιρίνα δημιούργησαν ενοικιαζόμενα δωμάτια στον χώρο, τα οποία διαχειρίζονταν οι ίδιοι.

Πριν από λίγα χρόνια μπαμπάς και κόρη είχαν συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό τραγουδώντας μαζί την επιτυχία της Ελένης Βιτάλη «Μακριά μου να φύγεις» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το ζεις», στο Star.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα