Όταν ο Johnny Depp ερωτεύτηκε την Amber Heard. Η φάρσα που της έκανε. Βίντεο

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παρά τη διαφορά ηλικίας ο 53χρονος
Johnny Depp και η 30χρονη Amber Heard ζουν έναν μεγάλο έρωτα που φαίνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Πώς όμως ξεκίνησε το ειδύλλιο;

Ο Johnny Depp την πρωτοσυνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» το 2011 και έκτοτε του έγινε εμμονή... Από την πρώτη στιγμή που την είδε ένιωσε ότι ήταν ξεχωριστή και από τότε δεν μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του. Με λίγα λόγια ο γόης του Χόλιγουντ ξεμυαλίστηκε για τα καλά!


Η ταινία ολοκληρώθηκε, οι δυο τους χάθηκαν, αλλά ο Depp δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Ετσι όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος έσπευσε να την εντοπίσει ξανά.

Εκτοτε όλα πήραν το δρόμο τους. Αρχισαν να βγαίνουν λίγο καιρό μετά, πλέον είναι παντρεμένοι και ο Depp εξακολουθεί να δηλώνει πολύ τυχερός που τον αγάπησε μία τόσο έξυπνη γυναίκα: «Συνδεόμαστε σε όλα τα επίπεδα αλλά το πρώτο πράγμα που με γοήτευσε πάνω της ήταν πως ήταν λάτρης των blues. Επαιζα ένα άγνωστο τραγούδι και αμέσως έλεγε τον τίτλο. Είναι πολύ καλλιεργημένη γυναίκα. Διαβάζει συνέχεια όπως κι εγώ και ταιριάζουμε πολύ και σ αυτό. Είναι απλώς πανέξυπνη, είμαι τόσο τυχερός».



Πριν λίγους μήνες ο Depp δέχθηκε την πρόταση της εκπομπής «Overhaulin'» και, μαζί με τον πεθερό του, έστησαν μία φάρσα στη Heard. Η νεαρή είχε δώσει ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει και να επισκευάσει από την αρχή μία Mustang του '68. Ο Depp της είπε ότι το αυτοκίνητο εκλάπη από το γκαράζ τους και καλεί την αστυνομία. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

 

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα