Ποιά είναι η ηθοποιός που παραλίγο να παίξει την Carrie στο Sex And The City;

Ο ρόλος της Carrie Bradshaw σημάδεψε για πάντα την καριέρα της Sarah Jessica Parker και μαζί την εικόνα που έχουμε για τη διάσημη ηθοποιό, καθώς στο μυαλό μας θα είναι πάντα η κάπως νευρωτική Νεοϋρκέζα που ψάχνει την αγάπη -και το επόμενο ζευγάρι Louboutin- στο Μεγάλο Μήλο.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όμως, η Carrie έχει την εικόνα της Lisa Edelstein.

Η ηθοποιός που, τελικά, έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά «House», έφτασε κάποτε πολύ κοντά στο να πάρει τον ρόλο της Carrie Bradshaw και να δώσει στο Sex and the City μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε σήμερα για τη σειρά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο δημιουργός του SATC, Darren Star, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε έτοιμη την αντικαταστάτρια της Sarah Jessica Parker, σε περίπτωση που η ηθοποιός αποφάσιζε πως ο ρόλος δεν της ταιριάζει. Και πριν λίγες μέρες η Lisa Edelstein επιβεβαίωσε τη δήλωση του Star, μέσα από συνέντευξή της στο Access Hollywood.

«Δεν ήταν φήμη. Όντως έτσι συνέβη», είπε η Edelstein, εξηγώντας πως ήταν έτοιμη για το ρόλο αλλά όλα θα κρίνονταν από την τελική απόφαση της Parker. «Το συμβόλαιό μου είχε ολοκληρωθεί και, απλά, περίμενα», λέει.

huffingtonpost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα