Θρηνεί το ελληνικό θέατρο για τη Νατάσα Μανίσαλη - Βίντεο

Θρήνος στον χώρο του θεάτρου καθώς πέθανε, σε ηλικία 55 ετών, τα ξημερώματα, νικημένη από τον καρκίνο, η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη.

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 και σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με πιο γνωστή την επιθεώρηση «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα. Στην τηλεόραση έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της στη σειρά «Εμείς και Εμείς» στον ρόλο της Νατάσας Σαριτζόγλου.

Κάποιοι θα τη θυμούνται και στον ρόλο της αδελφής του οξύθυμου με τις οικογενειακές καταστάσεις χαρακτήρα, που υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στους «Μικρομεσαίους» το 1992.

Τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, ενώ από την επάρατη νόσο έχει χάσει συγγενικά της πρόσωπα.

Για το θάνατο του πατέρα της, την επάρατη νόσο που σημάδεψε την οικογένειά της και για το παιδί που δεν απόκτησε είχε μιλήσει, το 2011, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

Για το χαμό του πατέρα της, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε τονίσει στην συνέντευξη πως φοβόταν πολύ μήπως «χτυπηθεί» και η ίδια από τον καρκίνο. «Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι».

Όσο για το παιδί που δεν απέκτησε, η ηθοποιός είχε σημειώσει: «Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να "ρίξουμε" ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος».

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε επίσης εμφανιστεί το 2011 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο STAR και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πόσο την είχε στιγματίσει ο θάνατος του πατέρα της.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είχε εξομολογηθεί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα