Στον Πάριο με τον σύζυγό της διασκέδασε η μαμά της Μενεγάκη

Είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια κι όμως, η φλόγα του έρωτά τους παραμένει άσβεστη. Η Ζέτα Μενεγάκη και ο σύζυγός της Στέλιος Μισόκαλος διασκέδασαν πριν από μερικά βράδια στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος με τους Stavento και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Θυμίζοντας έφηβους, με τη μαμά της Ελένης Μενεγάκη να μη φεύγει από την αγκαλιά του αγαπημένου της, απόλαυσαν τα τραγούδια του τροβαδούρου του έρωτα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σιγοψιθύριζαν τους στίχους του τραγουδιού. Και οι δύο ήταν απλά ντυμένοι, ενώ η έξοδός του έγινε και με αφορμή την ονομαστική γιορτή του κυρίου Μισόκαλου.

Η Ζέτα Μενεγάκη και ο Στέλιος Μισόκαλος παντρεύτηκαν τη δεκαετία του '80 και απέκτησαν έναν γιο, τον Θοδωρή, τον οποίο η Ελένη υπεραγαπά. Η μητέρα της είχε χάσει τον πρώτο της σύζυγο όταν η -διάσημη σήμερα- κόρη της ήταν μόλις 2,5 ετών και αποφάσισε, χρόνια αργότερα, να φτιάξει πάλι τη ζωή της. Στην ουσία, ο Στέλιος Μισόκαλος είναι εκείνος που μεγάλωσε σαν κόρη του την Ελένη.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχει λείψει από τις σημαντικές στιγμές της ζωής των παιδιών του. Η κυρία Ζέτα έχει «συλληφθεί» αρκετές φορές πάντως στο πλευρό της κόρης της σε βόλτες για ψώνια, όμως προτιμά να στέκεται διακριτικά δίπλα της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα