David Beckham: Παραδέχεται την πιο τρελή του… μανία!

Πρόσφατα κέρδισε και επίσημα τον τίτλο του πιο σέξι εν ζωή άντρα, και όχι άδικα, μιας και πράγματι, ο David Beckham είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες που έχουν περάσει από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Όμως, δεν τελειώνουν στην εμφάνισή του τα ατελείωτα πλεονεκτήματα που έχει ως άνθρωπος, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People, παραδέχεται πως είναι... νοικοκύρης.

Μάλιστα, η σχολαστικότητά του με την καθαριότητα και την τάξη, μπορεί κάποιες φορές να ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού και να καταλήγει σε... μανία. Αναλυτικά, ο 40χρονος σταρ ανέφερε για το θέμα «Δεν μπορώ να χαλαρώσω τη νύχτα αν δεν είναι όλα καθαρά και στη θέση τους, οπότε θα μείνω ξύπνιος μέχρι τη 01.00, για να είμαι σίγουρος πως όλα είναι τακτοποιημένα. Αν χρειαστεί, θα βάλω και ηλεκτρική σκούπα ή όλα τα πράγματα στο πλυντήριο πιάτων».

Από την άλλη η Victoria, δεν έχει καμία σχέση με τις δικές του συνήθειες, μιας και ο ίδιος αναφέρει στη συνέχεια πως εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο στο σπίτι, και είναι αρκετά ακατάστατη, με αποτέλεσμα να τακτοποιεί ο ίδιος και τα δικά της πράγματα. Μα πόσο καλός σύζυγος και πατέρας; Victoria, ναι! Σε ζηλεύουμε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα