Ο Χαϊκάλης παίρνει θέση στην κόντρα Λαζόπουλου – Γερασιμίδου

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου πήρε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» υποστήριξε τον Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά:  
«Ο Λάκης ήταν φίλος, έχουμε συνεργαστεί, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις, παρότι είχαμε και δυσάρεστες στιγμές που ξέρω ότι δεν ήταν ευθύνη του Λάκη, ήταν άλλα πράγματα στη μέση. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Λάκη, ούτε είχαμε ποτέ αντιπαράθεση. Η τέχνη δεν μπαίνει σε παιχνίδια με την πολιτική. Δεν μπορείς να μπεις σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Μακάρι ο Λάκης να έκανε σάτιρα στους ΑΝΕΛ, θα κάναμε και πλάκα.

Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ο Λαζόπουλος είναι ένας εκφραστής της λαϊκής αντίληψης για τα πράγματα. Έχει κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πολιτικά κάπου ανήκουμε. Δεν το έχει βάλει αυτό σε μια παράμετρο. Είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και θες και κομματικοποιημένο, καμία αντίρρηση. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Κάνει πολιτική καταγραφή στα πράγματα, χτυπώντας ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση όμως έδωσε και στον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη ...

δείτε το βίντεο και τι είπε αναλυτικά στο ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα