Η Μανωλίδου για τις εκλογές της ΝΔ: Εγώ ξενέρωσα απίστευτα!

Καλεσμένη στο ''ΟΛΑ Πρώτη Φορά'', βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Ευγενία Μανωλίδου, όπου μίλησε για το φιάσκο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, την υποψηφιότητα του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη και για το πιο «βρώμικο χτύπημα» που έχει δεχτεί στην πολιτική του πορεία.

"Ο Άδωνις μου είχε πει από το προηγούμενο βράδυ ότι κάτι δεν πάει καλά. Έβλεπε ότι δεν λειτουργούσαν τα πράγματα τεχνικά σωστά" τόνισε.

«Την Κυριακή των εκλογών, παρόλο που είχαμε κοιμηθεί πολύ αργά το προηγούμενο βράδυ, ξυπνήσαμε στις 6.30 το πρωί για να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα εκλογικά κέντρα. Ξαφνικά, άρχισαν τα μηνύματα, από τον Βόλο, από την Πρέβεζα, από την Κρήτη, από την Ξάνθη: ''Παιδιά δεν ανοίγουν οι υπολογιστές''. Εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όλο αυτό το πράγμα θα ''τιναχτεί'' στον αέρα! Ο Άδωνις είχε ήδη διαβλέψει ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά και είχε προσπαθήσει να πείσει το κόμμα να βγάλει μία ανακοίνωση για να αναβληθούν οι εκλογές. Το είχε ζητήσει έντονα, αλλά δεν τον άκουσαν!».

"'Ολο αυτό το πράγμα, ήταν αστείο. Ήταν τραγελαφικό" σημείωσε η Ευγενία Μανωλίδου για την αναβολή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

"Εγώ ξενέρωσα απίστευτα. Ε ναι, γιατί λέγαμε όλο αυτόν τον καιρό να φτάσει αυτή η στιγμή να δούμε τι κάναμε βρε παιδί μου! Τρέχαμε από εδώ, τρέχαμε από εκεί!" δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Σε ερώτηση για το ποιο πιστεύει ότι ήταν το πιο «βρώμικο χτύπημα» απάντησε:

«Του Μάκη Βορίδη», είπε η Ευγενία για το γεγονός ότι ο Μάκης Βορίδης στήριξε ανοιχτά τον Απόστολο Τζιτζικώστα. «Τον ξέρουμε πολλά χρόνια και μας έκανε μεγάλη εντύπωση η ταύτιση του με τονσυγκεκριμένο υποψήφιο! Όταν ήταν να κατέβει ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις τον στήριζε. Το είχε πει ανοιχτά. Το είχε δηλώσει δημόσια. Δεν πειράζει. Τελικά η πολιτική έχει και αυτά μέσα. Του έκανε καλό όλο αυτό!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα