Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής άφησε τα γήπεδα και έγινε συνοδός κυριών!

Γνωστός ποδοσφαιριστής εργάζεται πλέον ως συνοδός κυριών -αρσενικού και θηλυκού γένους- μιας και στα γήπεδα τα πράγματα δεν του πήγαν και τόσο καλά.

Το νέο κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στην κοσμική Αθήνα χωρίς βέβαια οι πιο υποψιασμένοι να εκπλήσσονται. Όσοι γνωρίζουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ξέρουν καλά πως από την ημέρα που πήρε μετεγγραφή σε ομάδες της Αθήνας ο στόχος του δεν ήταν να διαπρέψει εντός των γηπέδων, αλλά να μπει στα κοσμικά σαλόνια χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος.

Παράλληλα, λοιπόν, με τις αθλητικές του δραστηριότητες απασχολούσε και τις κοσμικές στήλες των lifestyle περιοδικών λόγω των δεσμών του με επώνυμες κυρίες.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγα και τα σχετικά παπαράτσι που είχαν κυκλοφορήσει από κοσμικά εστιατόρια του Κολωνακίου και της παραλιακής, από τα πρώτα τραπέζια των μεγάλων νυχτερινών κέντρων αλλά και από ταξίδια τόσο σε ελιτίστικους εγχώριους προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Αράχωβα, όσο και στο εξωτερικό.

Δυστυχώς, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή τα πράγματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν πήγαν καλά. Το καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα του λόγω κακής συμπεριφοράς αλλά και χαμηλών αθλητικών επιδόσεων καθώς οι μόνες επιδόσεις που φρόντιζε να κρατά σε υψηλά επίπεδα ήταν στην κατανάλωση αλκοόλ και στο σεξ με αιθέριες υπάρξεις.

Προς αναζήτηση… χορηγού

Όπως ήταν φυσικό, τα οικονομικά του δυσκόλεψαν πάρα πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να διανοηθεί να σταματήσει τις συνήθειες της μεγάλης ζωής. Βγήκε, λοιπόν, στην «πιάτσα» προς αναζήτηση χορηγού. Με λίγα λόγια έγινε ζιγκολό και πλέον κρατάει συντροφιά σε μεγαλύτερης ηλικίας κυρίες και κυρίους, με το αζημίωτο φυσικά… Με τα συγκεκριμένα άτομα βέβαια δεν πραγματοποιεί νυχτερινές εξόδους, ωστόσο, όταν κάποιες φορές δεν μπορεί να τα αποφύγει, φροντίζει να βρίσκεται μέσα σε μεγάλες παρέες, για να μην «καρφώνεται».

tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα