Έγκυος για δεύτερη φορά η Καραβάτου; Η αινιγματική απάντηση!

Υπόνοιες για… εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου, τέσσερα χρόνια αφότου έγινε πρώτη φορά μαμά, άφησε η συνομιλία της παρουσιάστριας με την Τατιάνα Στεφανίδου!

«Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να ειπωθούν», είπε, κομπιάζοντας, η Κατερίνα, με την Τατιάνα, που την είχε καλεσμένη στην εκπομπή της, να συμπληρώνει με νόημα πως «θέλουν τον χρόνο τους και για να τα δούμε και για να ειπωθούν και για να συζητηθούν… ένα εύλογο χρονικό διάστημα», υποδηλώνοντας με έμμεσο τρόπο ότι η συνάδελφός της είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Στη συνέχεια, η οικοδέσποινα του «Tatiana Live» ρώτησε την Κατερίνα αν η κορούλα της, Αέλια, θέλει αδερφάκι κι εκείνη απάντησε: «έχει λίγο καιρό τώρα που το θέλει».

«Ε, μέχρι να ‘ρθει, θα φτάσει 5! Θα πάει σχολείο το παιδί, θα αδειάσεις κι εσύ… Η πενταετία είναι τέλεια, για να μην κουράζεται και η μαμά, να μην ταλαιπωρηθεί», συνέχισε η Τατιάνα, ενώ η συνάδελφός της επεσήμανε πως, τόσο η ίδια, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια γιατί οι ίδιοι είναι μοναχοπαίδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα