Έγκυος η Γκάρνερ μετά το διαζύγιο από τον Άφλεκ;

Αυτό κι αν είναι ανατροπή, αν ισχύει: έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Μπεν Άφλεκ θέλουν οι φήμες την Τζένιφερ Γκάρνερ, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό τους και τις αποκαλύψεις για «πιπεράτες» στιγμές του ηθοποιού με την νταντά!

Σύμφωνα με το αμερικανικό «Ok!», η 43χρονη ηθοποιός είναι έγκυος, ενώ το ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί εδώ και λίγο καιρό και δεν έχει μοιραστεί το γλυκό μυστικό του ούτε με τους πιο στενούς του ανθρώπους.

Το ενδεχόμενο η Τζένιφερ να είναι ξανά έγκυος δεν μπορεί να αποκλεισθεί, παρά το ότι η ίδια και ο Μπεν πέρασαν τους προηγούμενες μήνες χωριστά για αρκετό καιρό, ενώ λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι φωτογραφίες της με λευκή φαρδιά μπλούζα, έξω από το σπίτι τους, στο Λος Άντζελες.

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν στις αρχές Ιουλίου ότι χωρίζουν, μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, την 9χρονη Βάιολετ, την 6χρονη Σεραφίνα και τον 3χρονο Σάμουελ.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε πως ο Μπεν διατηρούσε δεσμό με την 28χρονη νταντά των παιδιών του, ενώ οι κοινές εμφανίσεις και συναντήσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του δεν σταμάτησαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα