One Direction: Θρήνος στα social media για την αποχώρηση του...

Μπορεί αρχικά να θεωρήθηκε κεραυνός εν αιθρία, όμως τελικά η αποχώρηση του Zayn Malik από τους One Direction μάλλον δεν ήταν τυχαία. Απαρηγόρητες παραμένουν ωστόσο μερικά 24ωρεα μετά οι αμέτρητες - έφηβες κυρίως - φαν του συγκροτήματος...

0 22χρονος Malik πήρε το πρώτο αεροπλάνο και γύρισε στο Λονδίνο αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της μπάντας να ολοκληρώσουν τις συναυλίες σε Φιλιππίνες και Ινδονησία.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο Zayn χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί, τελικά όμως ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση: Ο Zayn αποτελεί πλέον παρελθόν για το συγκρότημα καθώς υπέβαλε οριστικά την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να ζήσει επιτέλους σαν φυσιολογικός άνθρωπος της ηλικίας του και να έχει προσωπική ζωή και χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επίλογος γράφτηκε με αποχαιρετιστήριες επιστολές από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ που σκοπεύουν να συνεχίσουν πλέον ως τετράδα και με αμέτρητα σχόλια θαυμαστριών στα social media που δεν αντέχουν να φανταστούν τους One Direction χωρίς τον Zyan.

Ο ίδιος ωστόσο είναι σαφής: Θέλει να ζήσει τη ζωή του. Και να ακολουθήσει ίσως σόλο καριέρα.

imerisia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα