Δανάη Στράτου: Άνοιξε την καρδιά της και το σπίτι της στην Αίγινα!

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου, άνοιξε τις πόρτες του επίγειου παράδεισού τους στην Αίγινα. Ο αγαπημένος προορισμός του Υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του είναι το εξοχικό τους σπίτι που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα.

Η διάσημη εικαστικός, που διαπρέπει με το έργο της σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι ένα low profile άτομο, άνοιξε την καρδιά της, αλλά και το σπίτι της στο περιοδικό «Glow»

Η Δανάη Στράτου είναι γεννημένη στην Αθήνα και μέλος μια γυναικοκρατούμενης οικογένειας (έχει 4 αδερφές) δηλώνει στο περιοδικό ότι από μικρή ήταν αγοροκόριτσο και άτακτη. « Μου άρεσε να οδηγώ αυτοκίνητα, μηχανάκια, βάρκες καθώς και να ιππεύω άλογα από πολύ μικρό παιδί και πάντα είχα έντονη την αίσθηση της περιπέτειας» εξομολογείται η Δανάη Στράτου.

Η Δανάη Στράτου αναφέρεται στην νέα αρχή που έκανε πριν από δύο χρόνια με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη. Μετακομίζοντας στο Τέξας στις ΗΠΑ. «Ήταν μια πρόκληση για εμάς. Αν και τίποτα δεν σου χαρίζεται εκεί, υπάρχουν όμως και οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που εδώ δυστυχώς έχουν εκλείψει».

Σε αυτή την αλλαγή σελίδα της ζωής της, ζώντας μακριά από την Ελλάδα είχε δίπλα της, ανθρώπους να την στηρίζουν. «Είχα δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Τον σύζυγό μου Γιάνη Βαρουφάκη, τον γιο μου Νικόλα και την κόρη μου Εσμεράλντα» αποκαλύπτει η Δανάη Στράτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα