Μενεγάκη - Λάτσιος: Γιατί αναβλήθηκε η δίκη για την βίλα;

Ματαιώθηκε η συζήτηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου για τη βίλα στα Μελίσσια, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Χθες, Τρίτη 3 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένη  στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η εξ αναβολής συζήτηση της αγωγής που είχε καταθέσει ο Γιάννης Λάτσιος για το μοίρασμα της περιουσίας που έχει αποκτήσει με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο η προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεύτερης έφερε την ματαίωση της δίκης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha ,που έχει μπει στο μήνα της, δεν πήγε στο δικαστήριο, κάτι που έκανε και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος. Και οι δυο εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.

Ο δικηγόρος της Ελένης ζήτησε νέα αναβολή και το αίτημά του απορρίφθηκε (είχε δοθεί ήδη μια αναβολή πριν λίγο καιρό). Εκείνος επανήλθε με αίτημα ματαίωσης και αυτό έγινε δεκτό και από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, ηρεμώντας έτσι το τεταμένο κλίμα. Με τον Γιάννη Λάτσιο, όμως, να έχει το δικαίωμα να επανέλθει όποτε θελήσει με κατάθεση του ίδιου δικογράφου, διεκδικώντας εκ νέου το ακίνητο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα