Πηλιχού: Ο σύντροφός μου αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού

Η Ιωάννα Πηλιχού απάντησε στο δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο και ανέφερε ότι ο αγαπημένος της είναι ακόμα παντρεμένος και την μέρα του αρραβώνα τους έγινε πατέρας, η ηθοποιός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο σύντροφός της αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού! Η ίδια ξεκαθάρισε στην συνέντευξη της στο "Mια" της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι  δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε αφορμή για να χωρίσει ο σύντροφός της.

«Τρίτο πρόσωπο δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ! Δεν είναι το στυλ μου και θα το θεωρούσα πολύ λίγο για μένα! Τέτοια έκπτωση στον εαυτό μου δεν θα την έκανα, να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι και κάπου αλλού!», η νεαρή ηθοποιός.

Η Ιωάννα ανέφερε πως γνώριζε ότι ο σύντροφός της είναι σε διάσταση και περιμένει να βγει το διαζύγιό του, μία διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, ενώ τόνισε πως η εγκυμοσύνη της πρώην έγινε γνωστή και στους δύο όταν ήταν ήδη ζευγάρι! «Δεν ήξερα τίποτα από όσα ανέφερε το δημοσίευμα! Είχαμε ενημερωθεί περίπου δύο μήνες πριν ότι είναι έγκυος η πρώην σύζυγος, αλλά ο αρραβώνας, που τον κάναμε οι δυο μας, δεν είχε καμία σχέση με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Ιωάννα αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε ενημερωθεί από την πρώην σύζυγο ότι θα διακόψει την εγκυμοσύνη και είχε δει μηνύματά της ότι είχε κλείσει σχετικό ραντεβού με γιατρό.

«Έτσι κι αλλιώς, στην περίπτωση που ο σύντροφός μου είναι όντως ο πατέρας του παιδιού, θα έχει την θέση που αναλογεί. Σαφώς δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ στη σχέση που θέλει να έχει ένας πατέρας με το παιδί του, δεν υπάρχει περίπτωση να εμποδίσω ή να σταματήσω μια τέτοια σχέση», συνέχισε η ηθοποιός, ενώ τόνισε πως δεν έκανε δεύτερες σκέψεις για τον άνθρωπό της μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς η σχέση τους προέκυψε όταν ο γάμος του είχε τελειώσει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα