Η σύντροφος του Φουστάνου είναι μικρότερη από την κόρη του!

Ο Ανδρέας Φουστάνος, από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1951 στην Αθήνα και είναι λάτρης των αυτοκινήτων αλλά και του γυναικείου φύλου.

Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Ιζαμπέλα και την Αντριάνα. Από την εποχή του διαζυγίου του με τη δεύτερη σύζυγό τoυ, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ο bon vivant γιατρός συνοδεύεται πάντα από πολύ όμορφες γυναίκες και οι σύντροφοί του είναι πάντα κατά πολλά χρόνια μικρότερες του.

Ο Ανδρέας Φουστάνος, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για την τελευταία σύντροφό του και είπε σχετικά με την ηλικία της, συγκρίνοντάς την με την κόρη του: «Η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου κατά δύο χρόνια. Θα το δεχόμουν αν η κόρη μου έφερνε για σχέση της ένα συνομήλικό μου. Ποιος καθορίζει τη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση; Σημασία έχει να περνάς καλά με αυτόν που έχεις δίπλα σου». 

Αναφέρθηκε, όμως, και στις σχέσεις και τους χωρισμούς τους μέχρι τώρα: «Δεν έχω χωρίσει ποτέ από γυναίκα και να σφαχτώ μαζί της για κάτι. Οι χωρισμοί ήταν φυσική συνέπεια του χρόνου, της κούρασης. Την ώρα που ένα από τους δύο λέει "εγώ φεύγω", υπάρχει μια αναταραχή, αλλά αν το διαχειριστείς σωστά ξεπερνιέται. Δεν απορρίπτω, δεν υποβιβάζω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον έχω δίπλα μου και έχω ζήσει μαζί του».

Ο Ανδρέας Φουστάνος, όμως, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο αποκάλυψε πέρσι η κόρη του Ιζαμπέλα, τότε που ήταν έγκυος στον γιο της: «Ο πατέρας μου χάρηκε πάρα πολύ, αλλά το εκδήλωσε στην πορεία. Εγινε λίγο πιο προστατευτικός, αλλά τίποτα παραπάνω. Το μόνο του θέμα είναι μην τον αποκαλέσει το παιδί "παππού"».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα