Eurovision 2015: Ακούστε τα 5 υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας

Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια, τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το χρίσμα της Ελλάδας για την 60ή Eurovision. Το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη θα το επιλέξουμε την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Μαρτίου

Περίπου μία εβδομάδα πριν από τη βραδιά επιλογής, δείτε τα video clips, τα οποία, γυρίστηκαν προ ημερών σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.
Barrice, C:Real και Shaya έχουν ποπ κομμάτια με ελληνικές πινελιές και αγγλικό στίχο, η Μαρία Έλενα Κυριάκου δυναμική μπαλάντα με αγγλικό στίχο και η Θωμαή Απέργη τζαζ ποπ ρυθμό με ελληνικό στίχο.

Ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 21:00, στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», με παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στη σκηνή αναμένεται να ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, δέκα χρόνια μετά την πρωτιά με το «My Number One», το συγκρότημα One που επανενώνεται και ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision, Γιάννης Καραγιάννης.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης, στις 19 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό, στις 23 του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα