Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών: Έχουμε πει δεν αντέχω άλλο, φεύγω

Έχουμε πει μέσα στη σχέση δεν αντέχω άλλο, φεύγω. Υπάρχουν στιγμές που πάνω στον καβγά ή στην ένταση της στιγμής, είπε ο ένας στον άλλον: “Τελείωσε… δεν θέλω άλλο. Ας ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του”. Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχουν πει όλα τα ζευγάρια».

Μπορεί τόσο καιρό Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης να διέψευδαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κατά καιρούς να χωρίζουν, ωστόσο η ηθοποιός μετά από καιρό, αποφάσισε να παραδεχτεί για πρώτη φορά, πως υπήρξαν διαστήματα που ο γάμος τους πέρασε κρίση. Παράλληλα, παραδέχεται ότι ισχύουν τα… «εφτά χρόνια φαγούρας»

«Νομίζω ότι ισχύει. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον γάμο. Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι με τον άλλον επτά χρόνια, πόσω μάλλον όταν έχεις ζήσει μια έντονη επταετία που βούτηξες στα βαθιά. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καλές και άλλες που δεν είναι. Ο χειρότερος εχθρός για κάθε σχέση και για κάθε γάμο είναι η καθημερινότητα. Όταν είσαι εγκλωβισμένος στα προβλήματα σου, και δεν έχεις χρόνο όχι απλά να το συζητήσεις με τον άνθρωπο σου, αλλά ούτε καν να τον δεις, εξυπακούεται ότι η σχέση θα έχει σκαμπανεβάσματα».

Όσο για το αν έχουν φτάσει στο σημείο να μείνουν χωριστά με τον Γιάννη Αϊβάζη;

«Όχι βέβαια. Τι είναι αυτά που λες; Όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα και λέει “φεύγω” δεν υπάρχει περιθώριο να γυρίσει πίσω. Με τον Γιάννη είμαστε παντρεμένοι, και έχουμε ένα παιδί. Δεν είμαστε απλά ένα ζευγάρι που θα πεισμώσει, θα κάνει μια τέτοια κίνηση, και μετά θα το πάρει πίσω. Φαντάζεσαι να είχε φύγει για ένα διάστημα ο Γιάννης από το σπίτι; Τι θα έλεγα στην Ισμήνη; “Ξέρεις ο μπαμπάς έχει πάει διακοπές;” Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Για να καταλήξει πως οι φήμες χωρισμού «έρχονται και παρέρχονται. Αν είναι να χωρίσω με τον Γιάννη, πιστέψτε με, θα μαθευτεί. Τον λατρεύω τον Γιάννη. Τον πονάω, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ. Μην ξεχνάς ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Τον ξέρω και με ξέρει απόλυτα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που τον αγαπώ. Ήμασταν μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα».

 

Πηγή : ΟΚ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα