Βγήκε από το κώμα η Bobbi Kristina Brown

Η κόρη της Whitney Houston βγήκε από το κομμά , έπειτα από απόφαση των γιατρών της. Το περιοδικό people, αναφέρει ταυτόχρονα πως η Bobbi Kristina Brown συνεχίζει να είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα, που την κρατούν στη ζωή. Άτομο της οικογενείας της 21χρονης κοπέλας ανέφερε πως: «Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση θα φέρει κάποια σημαντική αλλαγή, αλλά γνωρίζουμε πως μπορεί να μην αλλάξει τίποτα».

Την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί της κόρης της Whitney Houston την υπέβαλαν σε τραχειοτομή, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση, καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε μέχρι στιγμής η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή. Στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής, δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει», ανέφερε ο Dr Benson.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα