Δανάη Στράτου: Έτσι γνώρισα τον Γιάνη

Η Δανάη Στράτου -εικαστικός στο επάγγελμα- μίλησε για τη ζωή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη γνωριμία τους ενώ αποκάλυψε αυτό που αναρωτιόταν πριν από λίγες μέρες όλη η Ελλάδα. Τι ψιθύρισε στο αυτί του υπουργού Οικονομικών ο Ολλανδός ομόλογός του Γερούν Ντάισελμπλουμ!

H Δανάη Στράτου και ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι μαζί από το 2005. Η ίδια αποκαλύπτει στο ΒΗΜΑGazino ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μια έρευνας που έκανε εκείνη με τίτλο «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον» αποκάλυψε η Δανάη Στράτου για την πρώτη γνωριμία με τον άντρα της!

Η κυρία Βαρουφάκη απάντησε όμως και στο ερώτημα του δημοσιογράφου, τι ψιθύρισε ο Ολλανδός ομόλογός του στο αυτί του Γιάνη Βαρουφάκη στην επεισοδιακή συνάντησή τους: «Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα» απάντησε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα