Ξανά μαζί Γερμανού - Ιωάννου;

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν την Ναταλία Γερμανού και τον Μάνο Ιωάννου να έχουν χωρίσει, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται πως δίνει μια νέα ευκαιρία στη σχέση του.

Όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής: «Είχαν τσακωθεί σίγουρα. Χθες όμως πήγαν και έφαγαν σε γνωστό ετσιατόριο και στην παρέα τους ήταν και ο Θέμης Γεωργαντάς».

Φυσικά, με τον Θέμη Γεωργαντά, στενό φίλο της Ναταλίας Γερμανού να βρίσκεται στο πάνελ, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Δεν είχαν χωρίσει, ήταν μια κρίση που περνούν όλα τα ζευγάρια. Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν έμειναν καθόλου χώρια γιατί μένουμε στο ίδιο συγκρότημα και τους έβλεπα μαζί συνέχεια», δήλωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο, είχε άλλη άποψη: «Εγώ ξέρω ότι χώρισαν. Ο Γεωργαντάς δεν πρόκειται να σας πει την αλήθεια και αντιλαμβάνεστε το λόγο. Μήπως έχουν μια πολύ καλή σχέση ενώ έχουν χωρίσει και έχουν βάλει εδώ το παπαγαλάκι τον Γεωργαντά να λέει άλλα;», μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει, απευθυνόμενος στον συνεργάτη του: «Δεν είσαι αξιόπιστος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα