Έλληνας ηθοποιός έκανε κουμπάρα στο γάμο του την γιαγιά του

Τον περασμένο Οκτώβριο ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε με άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του και όπως αποκάλυψε κουμπάρα του ήταν η 100χρονη γιαγιά του. Ο λόγος για τον Μάριο Ιορδάνου, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο outnow μίλησε για το πώς είναι ο έγγαμος βίος αλλά και για την γιαγιά του.

- Τελικά, ο γάμος είναι μια ιδέα;

«Με τη Σοφία ζούμε μαζί σχεδόν από την ημέρα που γνωριστήκαμε και αυτό που επιζητώ περισσότερο μέχρι και σήμερα, είναι η προσωπική μας καθημερινότητα. Ο γάμος διευκολύνει απλά κοινωνικά σε κάποια θέματα. Δεν πιστεύω στο συμβιβασμό. Ελεύθερος επιλέγεις τον άνθρωπό σου, ελεύθερος βιώνεις μαζί του τα όνειρά σου και ελεύθερος παίρνεις την απόφαση ακόμα και για έναν τέτοιο στερεότυπο θεσμό».


- Έχετε μια υπέροχη γιαγιά, ηλικίας 100 χρονών, που μένει στο Αγρίνιο και ήταν η κουμπάρα στο γάμο σας. Έχει μια σπουδαία ζωή, που δούλεψε μέχρι και σε οικοδομή και της έχετε μεγάλη αδυναμία. Γιατί είναι το πρότυπό σας;

«Γιατί είναι δυνατή, δίκαιη, ειλικρινής και γενναιόδωρη. Γιατί δείχνει άδολα την αγάπη της και γιατί έχει περάσει πολλά και πάντα τα αντιμετώπιζε με σθένος, αξιοπρέπεια και αισιοδοξία».

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα