Jennifer Aniston: Πίστευα απλά ότι δεν ήμουν έξυπνη

Νόμιζα πως απλά δεν ήμουν έξυπνη. Με αυτά τα λόγια η Τζένιφερ Ανιστον, η διάσημη ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανή ηθοποιός, περιέγραψε την τραυματική παιδική της ηλικία και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο σχολείο.

Σε μια διαφορετική συνέντευξή της, η Ανιστον μίλησε στο Hollywood Reporter για το γεγονός ότι ήταν δυσλεκτική, αλλά το ανακάλυψε ούσα πια μεγάλη, όταν είχαν περάσει πολλά χρόνια από το σχολείο.

«Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τίποτα» εξήγησε η 46χρονη Ανιστον.

«Η δυσλεξία είχε πάντα αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου από παιδί. Πάντα πίστευα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Δεν μπορούσα ποτέ να θυμηθώ πολλά. Αυτή ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα. Νιώθω πώς πλέον όλα τα παιδικά μου τραύματα έχουν εξήγηση» συμπλήρωσε.

Η ίδια αποκάλυψε πως έμαθε τυχαία ότι ήταν δυσλεκτική ύστερα από μια εξέταση στα μάτια της.

«Ο μόνος λόγος που έμαθα πως έχω δυσλεξία είναι όταν πήγα στον οφθαλμίατρο. Φόρεσα αυτά τα γυαλιά σαν του Μπάντι Χόλι, τα οποία είχαν έναν μπλε φακό και έναν κόκκινο. Επρεπε να διαβάσω μια παράγραφο και μετά που έδωσαν ένα ερωτηματολόγιο με 10 ερωτήσεις σχετικά με όσα διάβασα. Απάντησα στα τρία σωστά. Μετά έβαλαν ένα μηχάνημα στα μάτια μου, που κατέγραφε την κίνηση των ματιών μου όσο διάβαζα. Τα μάτια μου περνούσαν τέσσερις λέξεις και μετά πήγαιναν δύο πίσω. Ακόμη έχω ένα μάτι που αλληθωρίζει και αυτό πάντα το διορθώνουν στις φωτογραφίες μου» είπε η αμερικανίδα πρωταγωνίστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα