Ελένη Χατζίδου: Ο επιδειξίας, ο gay σύντροφος και η επίθεση από γυναίκα

Με αφορμή την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, και τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22, η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ερωτική επίθεση που δέχτηκε από γυναίκα, τη ζήλεια και τον gay σύντροφο, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν.

 

"Μια φορά στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια κοπέλα και μου όρμησε. Ήμουν στην τουαλέτα, μπήκε, με στρίμωξε πολύ άσχημα στη λεκάνη και με πίεσε προκειμένου να με φιλήσει. Μόνο που δε με έδειρε, αν και με πόνεσε πολύ. Είχαν γυρίσει τα μάτια της. Άρχισα να φωνάζω και τη μάζεψαν. Ο τρόπος που σε προσεγγίζει κάποιος έχει σημασία. Αν έρθει και με φλερτάρει μια κοπέλα ευγενικά, θα κολακευτώ", εξομολογήθηκε στον Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό You και παραδέχτηκε ότι την έχει στριμώξει και άνδρας: "Μου έχει επιτεθεί επιδειξίας! Πήγαινα να μπω στην πολυκατοικία μιας φίλης, ήρθε μπροστά μου, άνοιξε την καμπαρντίνα του και κατέβασε το παντελόνι του. Εγώ έτρεξα να μπω μέσα, προσπάθησα να κλείσω την πόρτα και εκείνος τη σταμάτησε με το χέρι του. Άρχισα να ουρλιάζω και ευτυχώς δεν πρόλαβε να μπει".

 

Όσο για το αν έχει υπάρξει ζηλιάρα στην προσωπική της ζωή; Η ίδια είπε: "Μου έχει τύχει να παρακολουθήσω φίλο μου αφού είχαμε χωρίσει όμως. Μία άλλη φορά με ένα αγόρι που μόλις είχαμε χωρίσει, αλλά πίστευα ότι μπορεί να τα ξαναβρούμε, πήγα στο σπίτι του, άνοιξα την πόρτα και τον έπιασα στα πράσα με άλλη!" και αποκάλυψε το πιο περίεργο που έχει ακούσει για σύντροφό της: "Μια φορά είχα σχέση με ένα παιδί και μετά το χωρισμό μας έμαθα ότι πήγαινε και με άνδρες. Αν και πιστεύω ότι ήταν πάντα έτσι, ωστόσο άκουσα ότι ο Γιάννης μετά από εμένα έγινε gay".

 

 

ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα