Οι πρώτες γιορτές της Βέφας Αλεξιάδου χωρίς την Αλεξία

Ένα μεγάλο κενό νιώθει στην καρδιά της, η Βέφα Αλεξιάδου αφού η απουσία της κόρης της Αλεξίας, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες, είναι πιο αισθητή.

Είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς την μονάκριβη της κόρη και όλα της φαίνονται άδεια. Πέρυσι τέτοιες μέρες το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι ήταν γεμάτο. Φέτος, η καρέκλα της Αλεξίας είναι κενή σαν το κενό που νιώθει στην ψυχή της. Η τηλεμαγείρισσα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα όσα νιώθει για την απώλεια αυτή:

«Το γιορτινό μας τραπέζι εφέτος στο σπίτι της Άντζυς. Η Αλεξία ήταν κι αυτή εκεί, στη σκέψη όλων μας. Το χαμόγελο της φώτιζε το τραπέζι μας κι ένιωθα την ανάσα της και τη γλυκιά φωνή της να ψιθυρίζει στο αυτί μου. Χρόνια Πολλά σε όλους σας μανούλα, όπου θα συγκεντρώνεστε όλοι αγαπημένοι θα' μαι κι εγώ εκεί. Κι έτσι δεν είναι φίλες και φίλοι μου; Με τη σκέψη μας δεν φέρνουμε πάντα κοντά μας αυτούς που αγαπάμε κι ας βρίσκονται μακριά μας; Χρόνια Πολλά σε κάθε σπιτικό εύχομαι. Και του Χρόνου»


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα